top of page

Historia

BytBegMob.Nu är en nyutvecklad och modern sida för alla som har en mobiltelefon som inte längre används och vill byta in den mot att få betalt. Sajten drivs av företaget Elektronikåtervinning GDPR SWE Logistik AB som ligger bakom flera köp-och-sälj sidor på internet för ny och begagnad elektronik, och är framför allt specialiserade inom just begagnade mobiltelefoner sedan 2010 då vi var en av de första i Norden att hantera återköp av begagnade mobiltelefoner.

Syfte och mål

Anledningen till att vi lanserade BygBegMob.Nu är för att vi vill erbjuda våra befintliga och potentiella kunder marknaden absolut enklaste verktyg ​för att sälja sin begagnade mobiltelefon. Dessutom garanterar vi bäst betalt när du säljer din begagnade telefon jämfört med andra återtags-företag och det kan vi göra dels för att vi är marknadsledande i branschen, samt att vi hanterar stora mängder telefoner som gör att vi har en effektiv hantering. Allt detta kommer både våra kunder och miljön till nytta.

Vi tycker att man ska sälja sin begagnade mobiltelefon till oss för att det är tryggt, snabbt och enkelt. Du sparar både tid och pengar på att slippa lägga ut annonser själv på internet och spendera timmar på att prata med okända köpare som kanske inte dyker upp på avtalad tid, fyll bara i dina uppgifter i vårt försäljningsformulär så tar vi hand om resten - Efter du har skickat in formuläret och mobiltelefonen till oss kan du luta dig tillbaka och invänta betalning.

bottom of page