top of page

Villkor

Leverans

villkor

Produkter skickas till oss med Posten eller DHL efter vi har svarat på en försäljningsförfrågan från kund och skickat leveransinformation till kund.

Normalt kommer försändelser fram inom en arbetsvecka, med reservation för fraktbolagets hanteringstid som ibland är längre än normalt.

Kund ansvarar för försändelsen och produktens skick tills dess att försändelsen är levererad och registrerad mottagen av företaget.

Det går bra att skicka flera olika mobiltelefoner i varje försändelse, ju fler telefoner vi kan köpa desto bättre.

Utbetalning & Returer

När produkten är funktionstestad och kosmetiskt bedömd så kommer företaget att fastställa produktens inköpsvärde och betalar ut ersättning inom 20 bankdagar.​

Om kund inte accepterar inköpspriset har kund rätt att få tillbaka sin produkt kostnadsfritt.

Vi värderar och betalar även för telefonmodeller som inte finns synliga på hemsidan, det går att skicka alla olika mobiltelefonmodeller oavsett skick och antal till oss.

Garanti

Företaget garanterar högst inköpspris för begagnade produkter. När företaget tagit emot en produkt och lämnat värdering till kund så kan kund inom en vecka kontakta kundtjänst om någon konkurrent erbjuder ett högre pris för motsvarande modell och skick. Företaget betalar i det fallet ut dubbla värdet av mellanskillnaden.

Vi vill att 100% av våra kunder ska vara nöjda, därför erbjuder vi fria returer och prisgaranti för att våra kunder ska känna att de får bästa möjliga förutsättningar att genomföra en trygg affär till rätt pris.

Om det uppstår någon komplikation så kontakta i första hand vår kundtjänst så försöker vi skyndsamt finna en lösning.

Contact

Kontakta oss

mobil@bytbegmob.nu

GDPR SWE Logistik AB

Box 7067

103 86 Stockholm

Klart! Meddelandet mottaget.

bottom of page